Невероятно представяне от страна на Брандън Маршал Помогна на АФК да победи в мача на звездите в НФЛ

В мача на звездите от НФЛ игран снощи в Хонолулу Хаваи докато не всички играха на пълни обороти, уайд рисийвъра на Маями- Брандън Маршал имаше страхотен ден. След отбелязан тъчдаун в всяка четвърт той постави нов рекорд в Про Боул и беше избран за МВП на мача. Невероятен беше първия му тъчдаун, който дойде след като топка беше отбита от защитата на НФК а Маршъл бе на земята и просто подритна топката и я улови.
Представянето на Брандън помогна на АФК да победят НФК с 59:41 като резултатността в мача достигна до 100 точки и остана на 7 от рекорда поставен през 2004 година.

В таз годишния мач имаше цели 36 новобранци в мача на звездите включително и куотърбеците Кам Нютън и Анди Далтън, които замениха Илай Менинг и Том Брейди, които от своя страна се подготвят за Супер Боул.

И докато Анди Далтън имаше много добър ден 7 от 9 за 99 ярда и 2 тъчдаун паса, Кам Нютън имаше сериозни проблеми и завърши с показатели 9 от 27 за 186 ярда 2 тъчдаун паса и 3 интерсепшъна, два от които попаднали в ръцете на Ерик Уедъл.

Като цяло мача бе интересен и изпълнен с интересни разигравания ,но правилата въведени от Федерацията за забрана на сблъсъка между офанзивната и дефанзивната линия донякъде обезличиха мача и направиха играчите от линиите да изглеждат като деца биещи се с възглавници.

Автор: Стилян Цанков

Вашият коментар